Doorgaan naar hoofdcontent

Content Marketing


Geen Social Media zonder content. Gedateerde en irrelevante inhoud die ook nog eens niet interactief is biedt geen enkele waarde en zal geen betrokkenheid opleveren.

Kwalitatief hoogstaande inhoud die actueel is, strategisch ingezet wordt en op grote schaal verspreid, is in positieve zin van invloed op het uiteindelijke (bedrijfs)resultaat. Leer effectief je content te publiceren en te verspreiden.


"Social Media & Content Marketing maakt van jou, de onderneming of organisatie een publisher."


Wat betekent Content Marketing voor je onderneming? 


Allereerst creëer je de kans om je klanten en prospects zinvol bij je producten of diensten te betrekken. Relevante content is waardevol voor je klanten en prospects en stelt je in staat betrokkenheid op te bouwen.

Waardevolle content lost problemen op en geeft antwoord op vragen. Daarom zal men eerder bereid zijn om zaken met je te doen. Het schept vertrouwen binnen je doelgroep en positioneert je als een expert in je vakgebied.

Het vertrouwen en de reputatie die je hebt opgebouwd resulteren uiteindelijk in een beter resultaat.

"Social Media democratiseert. De energie die je er in steekt bepaalt het resultaat"

Neem contact met mij op als je met mij wil samenwerken aan een effectieve content marketing strategie.

Populaire posts van deze blog

"In 2020 zijn kantoren passé, de vaste baan ook"

Op het blog overhetnieuwewerken.nl verscheen het onderstaande bericht dat ik niemand wil onthouden omdat dit naar mijn mening een (nabije) toekomst visie is waar ik in geloof.

Over tien jaar werken we niet meer in kantoren, maar in de wolken, de digitale cloud. Niet alleen kantoren verdwijnen, ook de traditionele vaste baan wordt een uitzondering.
Intuit, een adviesbureau voor het Amerikaanse mkb doet deze voorspellingen op basis van onderzoek van Emergent Research. De voorspelling over het verdwijnen van kantoren heeft al tot ongelovige reacties uit de vastgoedwereld in Nederland geleid. Maar volgens Intuit is de huidige leegstand nog maar het begin.

Nooit meer op kantoor
Een boude bewering, maar volgens Intuit is de trend onmiskenbaar. Het werken in de cloud, waarbij alle software en documenten overal zijn opgeslagen, behalve op de eigen computer, betekent dat het traditionele werken op kantoor kan plaats maken voor het overal kunnen werken, en op elk gewenst moment. In de komende …